Fokus på laboratorieudstyr |30 års erfaring |Professionelle løsninger til laboratorium

Om Armalab

Armalab er en dansk virksomhed som er etableret i 2001. Vi er specialiseret i levering og installering af haner, armatur og ventiler til laboratorier.

Armalab besidder stor viden og erfaring i design af anlæg, samt komponenter til håndtering af rene gasarter, tekniske gasser og alle andre medier som bruges i laboratorium.

Armalab tilbyder i dag et komplet program af armaturer, haner, ventiler, regulatorer og lynkoblinger mv.  til det moderne og fleksible laboratorium.

Alle løsninger er i fuld overensstemmelse med internationale standarder og foretrækkes af førende virksomheder inden for hospitaler, medicinalindustrien, farmaceutisk og petrokemisk industri, skoler, universiteter, lægepraksis og produktionsvirksomheder såsom Aarhus Universitet, Arla, Aalborg Universitet, Novo Nordisk, Lundbeck og mange flere.

Vi tilbyder en sikker installation i alt inventar og i forbindelse med tilslutning til nye eller eksisterende forsyningsanlæg.

Alle laboratorie armaturer/ventiler er designet til laboratoriebrug og i henhold til specifikationerne som rådgiverne eller arkitekterne forskriver. Vores armaturerne og ventilerne har alle gode funktionelle kvaliteter, en lang holdbarhed, lette at rengøre og en høj fleksibilitet og kontrolleret kvalitet.

I tilfælde af udskiftning eller vedligeholdelse af ventiler, armaturer, regulatorer og/eller lynkoblinger, kan du altid kontakte Armalab.